Jeroen Hakkens keert terug naar FC Eindhoven als Assistent-Coach Futsal

Jeroen Hakkens keert terug naar FC Eindhoven als assistent-coach voor het zaalvoetbalteam. Zijn band met de club gaat terug tot zijn jeugdjaren bij FC Eindhoven op het veld.

Hakkens begon zijn voetbalcarrière als veldspeler bij Dosko’32 en speelde vervolgens in de jeugd bij zowel PSV als FC Eindhoven. Hij heeft voornamelijk in België gespeeld, waar hij 16 jaar lang actief was op het veld en maar liefst 4 keer kampioen werd. Voor FC Turnhout scoorde hij in totaal 96 doelpunten in drie seizoenen.

Naast zijn veldprestaties heeft Jeroen ook op het hoogste niveau zaalvoetbal gespeeld bij diverse clubs, waaronder FC Eindhoven, KK Malle, Proost Lierse, Gelko Hasselt, en ZVV BE’79. Ondanks dat hij zijn langste voetbalperiode in België heeft doorgebracht is zijn hoogtepunt toch in het Nederlandse voetbal.

“Mijn hoogtepunt in het zaalvoetbal is toch dat ik voor het Nederlands Elftal heb mogen uitkomen. Voor je eigen land uitkomen is het mooiste dat er is.” – Jeroen Hakkens

Als coach heeft Jeroen Hakkens vijf seizoenen lang ZVV BE’79 geleid, eerst als speler-coach en later als hoofdcoach, waarbij hij elk seizoen de play-offs wist te bereiken. Nu keert hij terug naar FC Eindhoven vanwege zijn sterke connectie met de club en zijn ambitie om zijn ervaring als speler en coach te delen met de selectie, zowel op tactisch als technisch gebied.

Jan Vogels, hoofdtrainer van FC Eindhoven: “Met Jeroen als assistent-trainer is onze technische staf compleet voor de komende seizoenen. Hij belichaamt het FC Eindhoven-DNA, met ervaring zowel op het veld als in de zaal, en heeft bewezen kwaliteiten als hoofdcoach. Met Oualid en Jeroen aan het roer hebben we veel vertrouwen om opnieuw voor de prijzen te spelen.”

Welkom terug bij de Blauwwitten, Jeroen Hakkens!