FC Eindhoven steunt HomeSport Events

Kom samen met ons in actie

Zaterdag 29 en zondag 30 juni vindt HomeSport Events 2024 plaats. Het jaarlijkse fondsenwervende evenement van het Ronald McDonald Kinderfonds waarbij teams in estafetteverband 500 kilometer fietsen, 240 kilometer rennen of 120 kilometer wandelen gedurende 24 uur om geld op te halen zodat ouders dicht bij hun zieke kind kunnen zijn in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers of vakantiehuizen.

FC Eindhoven steunt HomeSport Events door (gedurende een deel van het evenement) onze deuren te openen voor de deelnemers. Op zaterdagavond fungeert het stadion als checkpointlocatie waar de sporters rusten, eten en voorzien worden van entertainment. Alles om hen een steuntje in de rug te bieden tijdens hun sportieve uitdaging.

Samen met het Ronald McDonald Kinderfonds, en daarmee ook HomeSport Events maken wij het mogelijk dat families dicht bij elkaar kunnen zijn. Als FC Eindhoven steken we dan ook onze schouders onder dit mooie initiatief en willen ons station als onvergetelijke checkpointlocatie omtoveren. We kunnen hierbij jullie hulp gebruiken. Wil jij ook in actie komen voor dit goede doel?

Om een idee te geven van de mogelijkheden, hebben wij onderstaand een paar voorbeelden weergeven

  • Word HomeSporter
    Er zijn nog plekken beschikbaar om mee te doen aan het evenement. Ga je in teamverband de uitdaging aan? Een unieke ervaring die je met je team niet meer gaat vergeten.
  • Word sponsor
    Liever niet sporten, maar wel een bijdrage leveren aan het HomeSport Event? Draag bij in (financiële) middelen om het evenement nog unieker te maken. Denk aan (sport)voeding, entertainment of het omarmen van het Jan Louwers Stadion als checkpoint locatie op jouw eigen manier. 

Voor meer informatie verwijzen we graag naar https://www.homesportevents.nl, maar het liefst bespreken we met elkaar in welke mogelijkheden we kunnen bijdragen aan dit goede doel. Wij staan voor alles open om dit evenement tot een groot succes te maken. Neem contact op via marcel.vandenbunder@fc-eindhoven.nl om samen de mogelijkheden te bekijken of spreek Marcel persoonlijk aan tijdens jouw bezoek in onze businessclub!

Laten we samen de schouders eronder zetten en de HomeSporters warm welkom heten in Eindhoven.