Hier voelen wij ons thuis

Seizoenkaart 2024-2025

Ons thuis, al bijna 90 jaar. Het sportpark aan de Aalsterweg, sinds 1934. Hier vierden we onze grootste successen. We kroonden ons hier tot kampioen van Nederland, werden hier de schrik van het zuiden. We zegevierden er in 1975. Wat een feest was dat! We kwamen hier samen, werden er één familie. We hielden er bijna op te bestaan. Maar stonden weer op, wonnen en gingen helemaal los! We eerden er onze helden. Van de ‘Lange van Tuijle’ tot Henk Bloemers, van Van Son tot Van den Boomen en alles er tussenin. We waren vaak dichtbij én ver weg, maar we kwamen al-tijd terug. We zullen blijven dromen en geloven, aan de Aalsterweg…

SEIZOENKAART 2024-2025
Voor het nieuwe seizoen breidt de club het aanbod in de seizoenkaart uit. Naast de Reguliere Seizoenkaart is er dit seizoen een nieuwe Plus Seizoenkaart. De Reguliere Seizoenkaart omvat in het nieuwe seizoen nieuwe voordelen en de Plus Seizoenkaart staat voor het seizoen 2024-2025 in het teken van het ‘Hier voelen wij ons thuis’-thema. Bekijk de onderstaande overzichten voor beide seizoenkaart opties.

De indexering voor de seizoenkaarten is gebaseerd op de wedstrijdprijs en komt neer op een kleine 5%.

Bekijk hier verdere informatie op de ‘Veelgestelde vragen’-pagina. Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij onze ticketing afdeling via ticketing@fc-eindhoven.nl of via 040 211 29 67.