FC Eindhoven heeft een nieuwe hoofdtrainer: Verberne keert terug

Welkom terug, Maurice!

FC Eindhoven heeft in Maurice Verberne een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De Brabander heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract aan de Aalsterweg. Donderdag zal Verberne de eerste training van het seizoen leiden om 10.30 uur in het Jan Louwers Stadion.

Verberne is geen onbekende aan de Aalsterweg. Als assistent-trainer maakte hij onder andere de topjaren mee tussen 2013 en 2018 toen FC Eindhoven zich meermaals in de top van de Eerste Divisie nestelde. Na zijn Blauwwitte tijd vervulde Verberne rollen als assistent-trainer en interim hoofdtrainer bij NAC Breda, Roda JC, Helmond Sport en MVV. Bij laatstgenoemde werd de man uit Beek en Donk in 2022 eindverantwoordelijk en zette twee jaar op rij een winnend team neer in de Keuken Kampioen Divisie.

Technisch manager Marc Scheepers over de aanstelling: “Maurice kent de club als geen ander en heeft hier een succesvolle tijd meegemaakt als assistent. Nu een aantal jaar later heeft hij flink aan de weg getimmerd als hoofdtrainer. Onder andere bij MVV heeft hij laten zien met jonge jongens succesvol te kunnen zijn, iets waar wij als club ook voor staan.”

“Ik ben superblij om terug te zijn bij FC Eindhoven”, zegt Maurice Verberne. “Als assistent heb ik hier mooie jaren beleefd en heeft iedereen kunnen zien wat de potentie van de club is. De komende tijd gaan we samen bouwen aan een nieuw team om hopelijk weer zo succesvol te worden.”

Welkom terug, Maurice!

Maurice voelt zicht thuis aan de Aalsterweg! Jij ook? Bestel nu jouw seizoenkaart 24-25! Klik hier.