Stijn Otten nieuwe operationeel manager

Stijn Otten is door FC Eindhoven Futsal aangesteld als operationeel manager. De 24-jarige student was al eerder betrokken bij de club maar is vanaf heden ook formeel verantwoordelijk voor de operationele zaken.

Stijn studeert momenteel commerciële economie – IEMES op de Fontys in Tilburg. Een studie die gericht is op evenementen en media. Stijn heeft in het verleden vaker diensten verricht ten gunste van FC Eindhoven. Deze samenwerking is destijds goed bevallen en daarom is er besloten om dit nieuw leven in te blazen. Stijn zal binnen zijn functie mede verantwoordelijk zijn voor communicatie, commerciële zaken en events.   

Een prachtige kans 
Stijn Otten: “Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg en kijk erg uit naar deze uitdaging, reageert Stijn op zijn benoeming. Ik deed al wat kleine klusjes voor FC Eindhoven Futsal en krijg nu een geweldige kans om nog meer voor de club te betekenen. Die kans laat ik natuurlijk niet liggen.”

Basisplaats afgedwongen
Algemeen directeur Badloe over de nieuwste aanwinst: “We zijn niet alleen op het speelveld maar ook in de organisatie altijd op zoek naar jeugdig talent dat ons team kan versterken. Stijn is een leergierig, veelzijdig sportfanaat die geregeld aan de zijlijn heeft gestaan en vaker als invaller fungeerde. Hij heeft zich de laatste jaren ontwikkeld en is sterk uit de coronaperiode gekomen. Daarmee heeft Stijn binnen de organisatie een basisplaats afgedwongen.”