CSU versterkt het FCE team van executive partners

Samen streven we naar een duurzame en een gezondere toekomst.

Ons team van executive partners groeit niet alleen, maar ons samenspel wordt ook steeds sterker. CSU is al enkele jaren een belangrijke speler in ons team en dankzij ons gedeelde succes wordt het partnerschap tussen FCE en CSU niet alleen verlengd, maar ook versterkt!

CSU, een mensgericht schoonmaakbedrijf met regionale wortels, gaat verder dan alleen samenwerken met Ergon om ons stadion schoon te houden. Ze begrijpen dat een schone omgeving bijdraagt aan geluk, gastvrijheid, productiviteit en inspiratie. Als bedrijf dat voor “fris in je werk” staat en bijdraagt aan een fijnere en een gezondere omgeving, passen ze perfect in ons team. Met hun innovatieve aanpak en focus op het verbeteren van werk- en leefgeluk zijn ze een waardevolle aanvulling.

Ward Kolman, directeur concernrelaties CSU, en Günther Peeters, Algemeen Directeur FC Eindhoven.

“Ward, bedankt voor het mooie één-tweetje tussen FC Eindhoven en CSU! Samen streven we naar een duurzame en een gezondere toekomst, waarbij we elke dag scherper, slimmer en schoner worden.”- Günther Peeters.

“We zijn als CSU heel blij dat we de komende jaren mogen blijven bijdragen aan de ambitieuze doelstellingen van FC Eindhoven en zijn trots op deze mooie samenwerking! “ -Ward Kolman, Directeur Concernrelaties.