Paperflow richt nieuwe kantoren in in het Jan Louwers stadion

Nieuw FCE Connect lid Paperflow

FC Eindhoven is trots om Paperflow te mogen verwelkomen als nieuw FCE Connect lid. De specialist op het gebied van print- en scanoplossingen, document solutions en kantoorinrichtingen wordt de officiele supplier en partner van FCE op het gebied van printers, kantoorinrichting en kantoorartikelen.

Commercieel Manager Marcel van de Bunder is blij met de komst van Paperflow: “Paperflow had al besloten om bij ons netwerk aan te sluiten omdat FC Eindhoven leeft als nooit tevoren. Als wij dan ook nog eens de mogelijkheid krijgen om een kantoorruimte in te richten en te gaan werken met hun printers, praat je dus echt over een mooi partnership!”

Ook Maikel Grootenboer, commercieel directeur van Paperflow is blij met de samenwerking: “Paperflow is trots om onszelf nu ook supplier & partner van FC Eindhoven te mogen noemen en hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan de verdere professionalisering en groei van het mooie Blauwwitte bolwerk.”

Over Paperflow

Paperflow is dé specialist op het gebied van print- en scanoplossingen en document solutions. Daarnaast beschikt Paperflow ook over kantoorinrichting en kantoorartikelen. Het Bossche bedrijf hecht veel waarde aan een transparant en eerlijk advies, want dat zorgt voor vertrouwen en langdurige samenwerkingen. Met meer dan 30 jaren ervaring is alle kennis en kunde in huis hebben om klanten van de juiste kantooroplossing te voorzien. Paperflow geeft in een vrijblijvend inventarisatiegesprek allereerst de nodige inzichten over de huidige situatie, brengen een advies uit over de invulling van de gewenste situatie en dit dient als basis voor een goede samenwerking.