Kaartverkoop Futsal

Bestel nu jouw seizoenkaart voor het nieuwe seizoen!

Het is vanaf nu mogelijk om een seizoenkaart voor dit seizoen (2020-2021) aan te schaffen! 

De seizoenkaart geeft toegang tot alle wedstrijden in de competitie en de play-offs. Echter is het voor ieder thuisduel vanwege coronamaatregelen noodzakelijk dat alle bezoekers een plek reserveren. Ook seizoenkaarthouders dienen voor iedere thuiswedstrijd hun plek te reserveren. Let op: VOL = VOL! 

Prijs seizoenkaart: €25,- 

Bestellen seizoenkaart:

Het bestellen van een seizoenkaart gaat als volgt: 

  • Stuur voor registratie een e-mail naar ticketingfutsal@fc-eindhoven.nl o.v.v. uw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. 
  • Vervolgens kunt u uw seizoenkaart kopen door het bedrag van €25,- over te maken op rekeningnummer NL79INGB0006232691 t.n.v. Futsal Club Eindhoven o.v.v. seizoenkaart 20-21, uw naam en e-mailadres. Na ontvangst en verwerking van betaling krijgt u een bevestiging om uw seizoenkaart af te halen. 
  • In verband met de verwerkingsprocedure is het niet mogelijk om een seizoenkaart te verkrijgen op wedstrijddagen na 12.00 uur.
  • Aan de kassa worden geen seizoenkaarten verkocht. 

Afhalen seizoenkaart:

Uw seizoenkaart kan, na ontvangst betaling en bevestiging per e-mail, afgehaald worden bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur op vertoon van uw legitimatie. Meld je direct aan het raam rechts van de hoofdingang! 

Vragen en/of opmerkingen?

Mocht u vragen hebben met betrekking tot het aanschaffen van uw seizoenkaart, dan kunt u mailen naar fred@fc-eindhoven.nl