FCE treft De Graafschap in eerste ronde, ticketverkoop van start!

FC Eindhoven is het seizoen als derde geëindigd in de Keuken Kampioen Divisie. Dankzij deze derde positie hebben de Blauwwitten zich voor het eerst sinds 2016 geplaatst voor de Keuken Kampioen Play-Offs. In de eerste ronde treft de ploeg van Rob Penders de nummer 9 van de ranglijst, De Graafschap.

De Noud van Melis Tribune is inmiddels helemaal uitverkocht! Zeker zijn van een plekje? Bestel je ticket direct online! Op de vakken B, C en K zijn nog wel tickets beschikbaar.

Bestel je seizoenkaart 22-23 voor de Play-Offs!
Bestel nu jouw seizoenkaart 22-23 vóór de Play-Offs en verzeker jezelf van het Keuken Kampioen Divisie tarief! Daarnaast bezoek je de eerste thuiswedstrijd in de Play-Offs gratis. Blauwwitters die al een seizoenkaart 22-23 hebben, ontvangen begin volgende week een e-ticket voor deze wedstrijd. Heb je nog geen seizoenkaart 22-23? Bestel die dan voor donderdag 12.00 uur en verzeker jezelf van jouw plaats in het Jan Louwers Stadion tijdens de Play-Offs én het seizoen 22-23!

Extra kassaverkoop bij het stadion
Deze week zal het secretariaat van het Jan Louwers Stadion extra geopend zijn voor ticketverkoop op woensdag 11 mei en donderdag 12 mei tot 20.00 uur. Vergeet je identiteitsbewijs niet! Op de wedstrijddag zijn de kassa’s bij stadion anderhalf uur voor de wedstrijd geopend.

Bij vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij onze ticketingafdeling via ticketing@fc-eindhoven.nl of 040 211 2967.