FC Eindhoven versterkt zich met Youness Mokhtar

Mokhtar sluit tot het einde van het seizoen aan

Youness Mokhtar zal FC Eindhoven in de laatste fase van het seizoen komen versterken. De vleugelspeler trainde al geruime tijd mee bij de Blauwwitten. Speler en club hebben elkaar gevonden in een samenwerking tot het einde van dit seizoen. Mokhtar is speelgerechtigd voor het duel met Jong Ajax.

Mokhtar is geen onbekende aan de Aalsterweg. In het seizoen 2011-2012 speelde hij ook in het Blauwwit, destijds via een huurconstructie met PSV. Na zijn periode bij FCE lanceerde hij zijn carrière en maakte indruk in de Eredivisie bij PEC Zwolle en FC Twente. Vervolgens vertrok de Nederlander met Marokkaanse roots naar het buitenland, kroonde zich onder andere in 2020 tot kampioen van de MLS in de Verenigde Staten om daarna terug te keren op de Nederlandse velden bij ADO Den Haag. Na korte periodes bij Raja Casablanca (Marokko) en Bhayangkara (Indonesië) is Eindhoven dus zijn volgende bestemming.

Technisch manager Marc Scheepers: “Youness heeft de afgelopen weken laten zien van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Met zijn ervaring en gedrevenheid voegt hij naast zijn voetballende kwaliteiten iets toe aan onze jonge spelersgroep. Met een zwaar programma voor de boeg richting het slot van de competitie is Youness zeer welkom!”

Welkom terug Youness!