vrijdag 24 augustus 2018

FANbox

Koop nu jouw seizoenkaart 2018/'19!

Ook volgend seizoen kunnen de Blauw-Witten jouw steun gebruiken. Na het succes van de FANbox, die afgelopen seizoen is geïntroduceerd, doen we dat voor het seizoen 2018/’19 opnieuw! Samen met alle Blauw-Witters gaan we strijden voor nieuw successen. Je kunt je vanaf nu verzekeren van een vaste plek in het Jan Louwers Stadion. Eindhoven is Blauw-Wit!

Seizoenkaart verlengen is mogelijk via FC-Eindhoven.nl/verlengen
Seizoenkaart aanvragen is mogelijk via FC-Eindhoven.nl/aanvragen
Jouw seizoenkaart bestellen is ook mogelijk bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion, geopend op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur. Voor vragen zijn onze medewerkers bereikbaar via 040 211 29 67 of ticketing@fc-eindhoven.nl.

‚ÄčFANbox

Profiteer ook komend seizoen weer van speciale voordelen van EindhoFAN. Scoor nu je seizoenkaart en ontvang de exclusieve FANbox! Wat kun je verwachten in de FANbox?

- Jouw persoonlijke seizoenkaart; een vaste plek voor 19 thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion!
- FC Eindhoven - gadget
- Korting in de FANstore
- Voucher voor eenmalige introducé bij FC Eindhoven
- Twee consumptiebonnen voor een drankje in ons eigen supportershome of het nieuwe Café 1909
- Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij sponsoren van FC Eindhoven!

Prijzen FANbox 2018/2019:
De prijzen van de FANbox voor volwassenen blijven gelijk. Voor €150,- bestel je de FANbox en ben jij helemaal klaar voor het komende seizoen. Kunnen we rekenen op jouw support?
De prijsopbouw voor jeugd t/m 20 jaar is aangepast. Zie hieronder het gehele prijsoverzicht voor het seizoen 2018/’19:

Type seizoenkaart Prijzen
t/m 12 jaar (incl. lidmaatschap Kidsclub) €                   19,09
13 t/m 15 jaar €                   50,00
16 t/m 20 jaar €                 100,00
vanaf 21 jaar €                 150,00

*Kinderen t/m 12 jaar dienen de seizoenkaart aan te schaffen via Kidsclub Woutje: http://www.kidsclubwoutje.nl/lid-worden/

Samen naar het Jan Louwers Stadion!

Heb jij een seizoenkaart en wil je volgend jaar graag iemand meenemen? Draag iemand aan, help mee aan een voller Jan Louwers Stadion en ontvang een bedankje!

- 1 nieuwe seizoenkaarthouder: een gratis sjaal voor de aandrager
- 3 nieuwe seizoenkaarthouders: gezamenlijk eenmalig wedstrijdbezoek aan de businessclub

Hoe draag ik een nieuwe seizoenkaarthouder aan?

Stuur een e-mail naar ticketing@fc-eindhoven.nl met de NAW-gegevens van de persoon die jij hebt aangedragen. De persoon die jij hebt aangedragen dient nog wel via de ticketshop (fc-eindhoven.nl/aanvragen) een FANbox te bestellen en daarmee zijn seizoenkaart aan te vragen.

Inschrijfformulierseizoenkaart2018-2019.pdf