Losse ticketverkoop halve finale Play-Offs van start!

FC Eindhoven staat in de halve finale van de Play-Offs nadat het De Graafschap uitschakelde vorige week. In de tweede ronde staan de Blauwwitten tegenover ADO Den Haag. Dinsdag 17 mei staat eerst het uitduel op het programma, op zaterdag 21 mei om 16.30 uur is de return in het Jan Louwers Stadion.

Wil jij de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag absoluut niet missen? Bestel dan snel jouw ticket online en verzeker jezelf van een plekje in het Jan Louwers Stadion. De losse kaartverkoop is alleen bestemd voor supporters van FC Eindhoven, supporters van de uitploeg verwijzen we naar de clubkanalen van ADO Den Haag. Bij misbruik zullen kaarten worden geblokkeerd. Het is mogelijk om maximaal 1 ticket per account voor deze wedstrijd aan te schaffen.

Bestel je seizoenkaart 22-23 voor de tweede ronde van de Play-Offs!
Bestel nu jouw seizoenkaart 22-23 vóór de tweede ronde van de Play-Offs en verzeker jezelf van het Keuken Kampioen Divisie tarief! Daarnaast bezoek je de eerste thuiswedstrijd in de Play-Offs gratis. Blauwwitters die een seizoenkaart 22-23 aangeschaft hebben na de eerste ronde ontvangen begin volgende week een e-ticket voor deze wedstrijd. Heb je nog geen seizoenkaart 22-23? Bestel die dan voor vrijdag 12.00 uur en verzeker jezelf van een plaats in het Jan Louwers Stadion tijdens de Play-Offs én het seizoen 22-23! Ook hier geldt, vol = vol!