FAQ Seizoenkaart 22-23

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en de daarbij horende antwoorden omtrent de seizoenkaartenaanvraag 2022-2023. Heb je naast de onderstaande punten nog andere vragen? Neem dan contact op met onze ticketingafdeling via mail (ticketing@fc-eindhoven.nl) of door te bellen met 040 211 2967.

HOE VERLENG/BESTEL IK MIJN SEIZOENKAART?
Seizoenkaart verlengen:
1. Log in met je emailadres in de ticketshop van FC Eindhoven en vraag indien nodig een nieuw wachtwoord aan;
2. Nadat je bent ingelogd zie je jouw stoel (van het seizoen 2021-2022) in het systeem gereserveerd;
3. Selecteer het seizoenkaart type: ‘Regulier’ of ‘Club 1909’;
4. Onder jouw bestelling is de gratis seizoenkaart toegevoegd, klik op ‘verder’;
5. Controleer je persoonlijke gegevens, vul aan indien nodig en klik op ‘verder’;
6. Rond je bestelling af door akkoord te gaan met de voorwaarden van onze ticketingpartner CM en klik op ‘naar betalen’;
7. Je ontvangt een bevestigingsmail na je bestelling.

Seizoenkaart bestellen:
1. Log in met je emailadres in de ticketshop van FC Eindhoven en vraag indien nodig een nieuw wachtwoord aan of maak een account aan in de ticketshop van FC Eindhoven;
2. Selecteer je stoel in het systeem;
3. Kies aan de rechterkant voor ‘Regulier’ of ‘Club 1909’;
4. Klik rechtsonder op ‘Betalen’;
5. Controleer je bestelling en klik op ‘verder’;
6. Controleer je persoonlijke gegevens, vul aan indien nodig en klik op ‘verder’;
7. Rond je bestelling af door akkoord te gaan met de voorwaarden van onze ticketingpartner CM en klik op ‘naar betalen’.
8. Je ontvangt een bevestigingsmail na je bestelling.

WAT KOST EEN SEIZOENKAART BIJ FC EINDHOVEN?
Zie onderstaand schema met alle prijzen per leeftijdscategorie. De prijzen voor de reguliere seizoenkaart blijven dit jaar ongewijzigd. De prijs voor Club 1909 is verlaagd.

0 t/m 12 jaar13 t/m 17 jaar18 t/m 24 jaar25+ jaar
Reguliere seizoenkaart€19,09*€55,-€105,-€155,-
Club 1909 lidmaatschapn.v.t.**n.v.t.**€250,-€300,-

WAT KRIJG IK BIJ MIJN SEIZOENKAART?
Wanneer je bij FC Eindhoven een seizoenkaart aanschaft ontvang je dé Blauw-Witte Supportersbox. In deze box zit je persoonlijke seizoenkaart voor 19 thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion, een FCE Gadget en meer!

WANNEER ONTVANG IK MIJN SEIZOENKAART?
De seizoenkaart inclusief Blauw-Witte Supportersboxen worden naar verwachting twee weken voor aanvang van het seizoen uitgegeven. Wanneer hier meer over bekend is wordt dit via de website van FC Eindhoven en via de mail gecommuniceerd.

IK WIL MIJN SEIZOENKAART VERLENGEN MAAR OP EEN ANDERE PLAATS, IS DIT MOGELIJK?
Indien je een andere plaats wilt betrekken dan voorgaande seizoen(en) vragen we je de huidige plaats te verlengen en vervolgens een mailtje te sturen naar ticketing@fc-eindhoven.nl met daarbij de aanvraag. Bestel dus GEEN nieuwe seizoenkaart! Verleng hier je seizoenkaart.