Iedere dag Blauwwitter

Seizoenkaart 2022-2023

Had jij het verwacht? Dat we hier zouden staan? De grootste uitoverwinning, de langste zegereeks, het snelste doelpunt, meedraaien in de top, met vollere tribunes want het legioen gaat altijd mee. Iedere dag worden we sterker, iedere dag geloven we in meer, iedere dag zingen jullie harder, iedere dag zijn we met meer. Eindhoven, iedere dag Blauwwitter!

Winnen op bezoek bij FC Emmen, twee overwinningen op rivaal Helmond Sport, een 0-6 uitoverwinning tegen Jong FC Utrecht, 13 weken ongeslagen, acht overwinningen op rij, dromen over ‘daar boven op die berg’… Wat een seizoen was het voor FC Eindhoven. Ook volgend seizoen willen we samen met onze supporters successen vieren ongeacht de divisie. Verleng nu jouw seizoenkaart 22-23 vΓ³Γ³r 31 mei en verzeker jezelf van jouw plaats in het Jan Louwers Stadion!

De Blauw-Witte Supportersbox keert ook dit jaar terug! DΓ© Blauw-Witte Supportersbox omvat onder andere een seizoenkaart voor 19 thuiswedstrijden op jouw vaste plaats in het Jan Louwers Stadion, een FCE Gadget Γ©n meer. Ook volgend seizoen biedt FC Eindhoven de optie om te kiezen voor een reguliere seizoenkaart Γ³f een Club 1909 seizoenkaart. Bekijk hieronder de voordelen van de verschillende seizoenkaarttypen.

SEIZOENKAARTTYPEN

Reguliere seizoenkaart

• 19 thuiswedstrijden
  • Supportersbox
  • FCE Gadget
  • Voucher eenmalige introducΓ©

Club 1909

• 19 thuiswedstrijden
  • Supportersbox
  • FCE Gadget
  • Voucher eenmalige introducΓ©
  • Toegang tot exclusieve events
  • Gratis naar thuiswedstrijden in de beker (zonder recettedeling) en oefenwedstrijden in de voorbereiding
  • Nieuwe thuis- of uitshirt

PRIJSOVERZICHT 2022-2023

De prijzen voor de reguliere seizoenkaart blijven dit jaar ongewijzigd. De prijs voor Club 1909 is verlaagd.

0 t/m 12 jaar13 t/m 17 jaar18 t/m 24 jaar25+ jaar
Reguliere seizoenkaart€19,09*€55,-€105,-€155,-
Club 1909 lidmaatschapn.v.t.**n.v.t.**€250,-€300,-

*inclusief lidmaatschap β€˜FCE Kids’
** alleen beschikbaar vanaf 18 jaar

Bekijk hier verdere informatie op de ‘Veelgestelde vragen’-pagina.

In het seizoen 21-22 werden 4 thuiswedstrijden zonder publiek afgewerkt. Bekijk hier ons compensatie aanbod.