FCE levert vier internationals in laatste interlandperiode van 2023

Amevor, Kökcü, Ogenia en Fancito reizen af

In de laatste interlandperiode van dit kalenderjaar reizen vier spelers van FC Eindhoven af om uit te komen voor hun nationale elftal. Deze spelers zijn Mawouna Amevor, Ozan Kökcü, Justin Ogenia en Nino Fancito.

Mawouna Amevor
Amevor zal ditmaal met zijn land Togo afreizen om te strijden voor de WK kwalificatie. Op de eerste speeldag is donderdag 16 november. Dan speelt Togo om 17.00 uur Nederlandse tijd een uitwedstrijd tegen Soedan. Een aantal dagen later, op dinsdag 21 november zal om 17.00 uur thuis worden afgetrapt tegen Senegal.

Ozan Kökcü
De Azerbeidzjaanse Kökcü heeft ook twee wedstrijden op het programma staan. Deze wedstrijd staan in het teken van de EK kwalificatie, waar Azerbeidzjan met 4 punten uit 6 wedstrijden op de vierde plek in de poule staat. De tegenstanders van Azerbeidzjan zijn Zweden en het al gekwalificeerde België. De wedstrijd tegen Zweden is een thuiswedstrijd en wordt op donderdag 16 november om 18.00 uur afgetrapt. In en tegen België is de aftrap op zondag 19 november, wederom om 18.00 uur.

Justin Ogenia en Nino Fancito
Curaçaoënaren Ogenia en Fancito reizen samen af naar Curaçao, waar ze twee oefenwedstrijden spelen. Beide wedstrijden zijn in Curaçao en beide wedstrijden zijn ook tegen dezelfde tegenstander: El Salvador. De wedstrijden worden op woensdag 15 november en zondag 19 november gespeeld.

Wij wensen onze Blauwwitters veel succes!