FC Eindhoven levert vier Internationals af

Amevor, Kökcü, Fancito en Ogenia zijn opgeroepen

Mawouna Amevor, Ozan Kökcü, Nino Fancito en Justin Ogenia zijn opgeroepen om mee te spelen met hun land tijdens de interlandperiode. Respectievelijk zijn dit Togo, Azerbeidzjan en Fancito en Ogenia zijn opgeroepen voor Curaçao.

Mawouna Amevor

Mawouna Amevor zal het op zondag 10 september om 18.00u Nederlandse tijd op gaan nemen tegen Kaapverdië voor de kwalificatie van de Africa Cup of Nations. Met vijf punten staat Togo op de derde plek in de poule.
In totaal heeft de aanvoerder van FC Eindhoven 703 minuten gespeeld voor zijn land, verdeeld over 8 verschillende wedstrijden. Hierin heeft hij één keer een gele kaart gepakt.

Ozan Kökcü

Ozan Kökcü speelt twee thuiswedstrijden in Azerbeidzjan. Op zaterdag 9 september speelt zijn land om 15.00u tegen België voor de WK kwalificatie en drie dagen later, op dinsdag 12 september om 18.00u, speelt Azerbeidzjan een oefenwedstrijd tegen Jordanië. Tot nu toe heeft Kökcü vijf keer mogen uitkomen voor zijn nationale elftal en heeft hierin twee assists weten te creëren.

Nino Fancito

Voor Nino Fancito heeft in het verleden één wedstrijd gespeeld voor Curaçao onder 20. De keeper is nu opgeroepen voor het nationale team van Curaçao en zal het komende week gaan opnemen in de CONCACAF Nations League tegen Trinidad en Tobago en Martinique. Deze wedstrijden zijn respectievelijk vrijdag 8 september om 00.00u Nederlandse tijd en zondag 10 september om 22.00u.

Justin Ogenia

Ogenia heeft eerder twee keer negentig minuten gespeeld voor het eerste elftal van Curaçao. Hij zal samen met Fancito afreizen naar de Caraïben om hun land verder te helpen in de CONCACAF Nations League. Dit zijn de eerste twee speelrondes van deze editie van het toernooi.

August Priske

Daarnaast is nieuweling August Priske ook nog opgeroepen voor Denemarken O20. In het verleden heeft hij twee wedstrijden gespeeld bij de onder 18 en nog eens vier wedstrijden bij de onder 19. In die vier wedstrijden wist Priske twee maal het net te vinden.