vrijdag 05 mei 2017

Actuele kaartverkoop

Online ticketshop:  FC-Eindhoven.nl/tickets

Aanvragen seizoenkaart 2016-2017

Om komend seizoen weer succesvol te kunnen zijn, rekent FC Eindhoven op jullie steun! Wil jij dit seizoen de Blauw-Witten supporten? Het is weer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen of een nieuwe aan te vragen! De prijzen zijn in vergelijking met het seizoen 2015/2016 onveranderd.

Voor alle vakken zijn de prijzen hetzelfde. Jeugd tot en met 16 jaar kan voor slechts € 55,- alle thuiswedstrijden van FC Eindhoven in de Jupiler League bijwonen! Volwassenen (vanaf 17 jaar) betalen € 140,-.

Meer informatie over het aanvragen van een seizoenkaart vind je hier

Info uitwedstrijden: goedkoper en eenvoudiger!

Via www.fceindhovenfanstore.nl kun je jezelf digitaal opgeven voor uitwedstrijden en direct betalen. Maak je gebruik van deze manier van opgeven en betalen, dan krijg je een korting van 5% op de prijs. Je betaalt via IDEAL. Ben je in het bezit van een online boeking, dan is je plaats in de bus gegarandeerd!

Hoe werkt het? Je geeft je digitaal op en betaalt via IDEAL. Op de wedstrijddag dien je voor het instappen van de bus jouw online boeking (geprint of via je telefoon) samen met jouw geldig identiteitsbewijs te tonen. Zonder identiteitsbewijs of online boeking krijg je geen toegang tot de bus.

Later in het seizoen zullen er meer voordelen komen voor mensen die online hun bus en toegangsbewijs aanschaffen. Indien je toch via www.eindhoven1909.nl wilt opgeven is dat mogelijk, maar dan is er geen 5% korting.

Toegangsprijzen losse kaartjes seizoen 2016-2017

Tribune Volwassenen t/m 16 jaar
Frans Tebak Tribune
Vak B, C 12,- 5,-
Noud van Melis Tribune
Vak D t/m J 12,- 5,-
Henk Bloemers Tribune
Vak M (uitvak)
Losse kaartjes

12,-

Rolstoelgebruikers GRATIS naar binnen. Eventuele begeleiders dienen gewoon aan het normale tarief een kaartje te kopen.
Indien gevraagd dienen rolstoelgebruikers wel een bewijs van invaliditeit voor te leggen of aan te tonen om misbruik tegen te gaan.

TOEGANG EN LEGITIMATIE

Artikel 3.1 van de standaardvoorwaarden van de KNVB (toegang tot het stadion):
Het publiek dient, bij het betreden van het stadion en gedurende de periode dat het in het stadion aanwezig is, te beschikken over een geldig toegangs- en legitimatiebewijs. Op verlangen van stewards, het beveiligingspersoneel en/of de politie dient het publiek te allen tijd aan te kunnen tonen over een geldig toegangs- en legitimatiebewijs te beschikken.

Klik hier om de Standaardvoorwaarden in te zien.