zaterdag 15 juli 2017

• Zware thuiswedstrijd voor psvfc eindhoven

Zware thuiswedstrijd voor PSV/FC Eindhoven

Morgenavond krijgt het team van Vuckovic bezoek van ADO Den Haag. PSV/FC Eindhoven gaat voor drie punten maar kan een zware avond verwachten. De huidige nummer vier van de BeNe League presteert op dit moment op de top van haar kunnen met tien overwinningen uit de laatste dertien wedstrijden.

Waar Jong PSV en PSV een competitievrij weekend kennen, speelt PSV/FC Eindhoven morgenavond een belangrijke wedstrijd tegen ADO Den Haag. Eerder dit seizoen hielden de ploegen elkaar in evenwicht en werd het in het Kyocera Stadion 2-2.

Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit, ‘’We weten wat ons te wachten staat en zijn volledig gefocust. ADO Den Haag presteert op dit moment optimaal en we zullen maximale strijd en passie moeten leveren om de drie punten in Eindhoven te houden.’’

Tijdens deze strijd kan de hoofdcoach weer een beroep doen op een aantal terugkerende speelsters als Van de Donk en Calleeuw. Kika van Es en Michelle Hendriks zijn weer actief op het trainingsveld maar nog niet wedstrijdfit.

De wedstrijd wordt om 19.30 uur gespeeld op sportcomplex De Herdgang. Het verkooploket is vanaf 18.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 1,00.