Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Youngstars on tour in het jan louwers stadion

Youngstars on Tour in het Jan Louwers Stadion

Woensdag 20 april organiseerden Greenfields en FC Eindhoven ‘Youngstars On Tour’ in het Jan Louwers Stadion. Tijdens dit evenement konden kinderen op een speelse en laagdrempelige manier kennismaken met sport en met voetbal op kunstgras in het bijzonder. Gedurende de hele middag werden diverse voetbal-clinics gehouden. Daarnaast waren er enkele spelers van FC Eindhoven aanwezig om met de kinderen te voetballen.

 

Youngstars On Tour is een Voetbal-Fun Dag, die werd georganiseerd voor zowel voetballende als niet-voetballende kinderen van zes tot en met acht jaar. Tijdens de Youngstars On Tour-middag werden er verschillende spelvormen gespeeld. Zo werden er strafschoppen genomen, werd er gedribbeld, een partijvorm gespeeld en nog veel meer. Ruim 75 kinderen hebben de Voetbal-Fun dag meegemaakt in het stadion van FC Eindhoven.

 

Het roulatieschema zorgde ervoor dat elk kind alle spellen kon spelen. Het laatste onderdeel op deze zonnige middag was de penaltybokaal. Op het eind van de dag werden er nog goodiebags uitgedeeld en was er een prijsuitreiking.

 

Met dit initiatief wilden alle betrokken organisaties kinderen op een plezierige en ontspannen manier kennis laten maken met sport en beweging. De kinderen gingen aan het eind van de middag enthousiast naar huis.