Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Winactie: Trap jij 2016 met ons af?

De tweede seizoenshelft gaat weer bijna beginnen. FC Eindhoven staat op een gedeelde derde plaats in de Jupiler League. De spanning in de competitie neemt toe, de ontknoping nadert! Hoe kan je het weekend nu beter beginnen dan met 'Vrijdag, Voetbal & Vrienden'? FC Eindhoven is de aftrap van je weekend! Trap jij voetbaljaar 2016 met ons af tegen FC Dordrecht? Dat kan! 


FC Eindhoven speelt 15 januari haar eerste officiele wedstrijd van 2016, komend weekend is er nog geen competitie. Wij dagen alle supporters uit om deze week een foto of video in te sturen via sociale media met jouw aftrap van het weekend! Dat kan via Twitter, Facebook en/of Instagram met de hashtag #DeAftrapVanJeWeekend. De origineelste, leukste, coolste en/of spectaculairste foto/video wint de prijs! 


Wat is er te winnen? Win jij de prijs? Dan mag je voorafgaand aan de wedstrijd de aftrap van het voetbaljaar 2016 verzorgen op de middenstip van het Jan Louwers Stadion! Daarnaast ontvang je twee kaarten voor de businessclub van FC Eindhoven zodat je de hele wedstrijd kan kijken! Een betere aftrap van je weekend is er toch niet te wensen?


Begin volgende week wordt de winnaar bekendgemaakt. Wij wensen jullie veel succes met deze uitdaging! Wil jij sowieso bij de wedstrijd tegen FC Dordrecht zijn? Dan kan je eenvoudig je kaarten bestellen via onze online ticketshop.