Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Wimilio vink sluit aan bij fc eindhoven

Wimilio Vink sluit aan bij FC Eindhoven

Wimilio Vink sluit komend seizoen op amateurbasis aan bij de selectie van FC Eindhoven. De 21-jarige middenvelder stond vorig jaar onder contract bij MVV Maastricht.

Vink speelde in zijn jeugd voor amateurverenigingen VV Kesteren en SV DFS. Daar werd hij opgepikt door de jeugdopleiding N.E.C./A.G.O.V.V. De voetballer maakte in 2011 zijn debuut in de hoofdmacht van Vitesse. In datzelfde jaar tekende Vink een contract wat hem voor 3 jaar aan Vitesse verbond.  In 2014 tekende Vink een éénjarig contract bij MVV Maastricht.

Wimilio Vink heeft vandaag voor het eerst meegetraind:"Ik heb een goede eerste indruk van de club gekregen. We hebben lekker getraind en alles is goed geregeld. Je ziet dat de club groeiende is. Ik probeer mezelf te verbeteren en zoveel mogelijk te spelen. Uiteindelijk hoop ik belangrijk te worden en hier een betere speler te worden."

Welkom bij FC Eindhoven, Wimilio!