Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Wil niets zeggen dat almere city fc momenteel laatste staat

"Wil niets zeggen dat Almere City FC momenteel laatste staat"

Aanstaande vrijdag is het weer zover, na het interlandweekend treden onze Blauw-Witten om 20:00 in het Jan Louwers Stadion aan tegen Almere City FC. Momenteel bezit FC Eindhoven de achtste plek met zeven punten. Onze tegenstander van vrijdag is terug te vinden op de negentiende plek met twee punten.

In de selectie van Almere City FC vinden we een oude bekende terug. Jasper Waalkens speelde van 2011 t/m 2014 maarliefst 99 officiële wedstrijden voor de Blauw-Witten. Vorig jaar eindigde de wedstrijd in het Jan Louwers Stadion in een 2-1 overwinning voor FC Eindhoven. Doelpunten werden gemaakt door Fries Deschilder en Anthony van den Hurk.

Mitchell van der Gaag: "We beschikken over een goede ploeg met veel kwaliteit. We creëren veel kansen, maar die moeten we om gaan zetten in doelpunten. Net zoals in de wedstrijd tegen MVV Maastricht. We willen graag iedereen laten zien dat we op de goede weg zijn en zo de tweede winst op rij pakken. Complimenten krijgen is leuk, maar het resultaat telt uiteindelijk."

"Almere City FC staat momenteel op de laatste plaats in de Jupiler League, maar dit wil nog niets zeggen. We zitten nog maar in de beginfase van de competitie en zij hebben pas vier wedstrijden gespeeld."

Tom Boere is nog niet fit en zit daardoor niet bij de selectie. De volledige wedstrijdselectie bestaat vooralsnog uit 20 man:

Swinkels, Van den Buijs, N’Toko, Gunst, Horsten, Van Hout, Caenepeel, Van den Hurk, Vandeputte, Kramer, Deschilder, Massop, Van Gerwen, Van Imschoot, Koc, Rossen, Swinnen, De Wilde, Vink, Mandiangu.