vrijdag 15 december 2017

WiFi in het Jan Louwers Stadion

Vanaf de wedstrijd van aankomende vrijdag, FC Eindhoven – FC Den Bosch, kunnen alle sponsoren en supporters gratis gebruik maken van WiFi tijdens thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion.

De WiFi gaat beschikbaar worden op de tribunes, in de businessclub en in de algemene ruimtes. Deze service wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Intelectric en Libra ICT. FC Eindhoven is deze sponsoren uit de regio dankbaar dat zij willen investeren in de aanleg van de infrastructuur en apparatuur voor het WiFi-netwerk.

FC Eindhoven maakte eerder bekend dat de faciliteiten in het stadion worden verbeterd door onder meer een nieuwe geluidsinstallatie bij de publiekstribune en een uitbreiding van de businessclub.

Ben jij er vrijdag ook bij? Koop dan nu jouw tickets via FC-Eindhoven.nl/tickets

Fotografie: Thomas Bakker