vrijdag 15 december 2017

• Weekendprogramma fce randstad academy

Weekendprogramma FCE Randstad Academy

Het seizoen nadert zijn einde. Voor zowel de Onder-13 als de Onder-15 staan er nog cruciale duels op het programma. De Onder-13 strijdt tegen degradatie en de Onder-15 heeft het kampioenschap bijna voor het grijpen. De Onder 17 is reeds kampioen geworden en gaat proberen de ongeslagen status vast te houden.

Brabantse ontmoeting in het Jan Louwers Stadion

Zaterdagmiddag om 13.00 uur staat FC Eindhoven O13 – Roosendaal O13 gepland in het Jan Louwers Stadion. Het duel tussen de nummer tien en vier van de Tweede Divisie B is voor de Eindhovenaren van groot belang om zich veilig te spelen. Roosendaal heeft daarentegen nog kans op het kampioenschap, maar dan moeten de ploegen daarboven punten verspelen in de resterende drie wedstrijden.

Lijstaanvoerder FC Eindhoven O15 reist af naar Maastricht

De koploper van de Derde Divisie E, FC Eindhoven Onder-15, heeft zaterdagmiddag een zware wedstrijd voor de boeg. De ongeslagen lijstaanvoerder neemt het op tegen Sportclub Jekerdal. De wedstrijden in het Limburgse Maastricht vangt zaterdagmiddag om 13.30 uur aan. De Maastrichtenaren zijn uitgespeeld dit seizoen en kunnen enkel nog een paar plaatsen stijgen of zakken. De voorsprong op de nummer twee SV Venray is zeven punten met twee duels meer gespeeld. Bij een overwinning op de Limburgers ligt het kampioenschap bijna voor het oprapen voor de Blauw-Witten.

FC Eindhoven O17 wil alles winnen

De kersverse kampioen van de Vierde Divisie E, FC Eindhoven O17, neemt het zaterdagmiddag om 15.00 uur in het Jan Louwers Stadion op tegen de leeftijdsgenoten van Someren. Hoewel de Eindhovenaren al kampioen zijn, gaan de mannen voor nog een hoofdprijs: zonder puntverlies het seizoen afsluiten. Met nog vijf wedstrijden te gaan hebben de mannen nog altijd de maximale score van 63 punten uit 21 duels.