vrijdag 25 augustus 2017

• Weekendprogramma fce randstad academy

Weekendprogramma FCE Randstad Academy

In dit mooie voorjaarsweekend staan er bij de jeugdelftallen van FC Eindhoven weer de nodige interessante wedstrijden op het programma. De Onder 13 moet zaterdagochtend al vroeg uit de veren, terwijl de Onder 15 eveneens een lange rit voor de boeg heeft. De Onder 17 kan zichzelf zaterdag in het eigen Jan Louwers Stadion tot kampioen kronen.

Zware dobber voor Onder 13 in Den Haag

De Onder 13 heeft zaterdag niet alleen een zware rit voor de boeg, maar ook de wedstrijd tegen de koploper van de competitie mag zwaar worden genoemd. FC Eindhoven Onder 13 treft zaterdagmorgen om 10.15 uur in Den Haag namelijk de leeftijdsgenoten van Quick Onder 13. De Haagse lijstaanvoerder heeft met 42 punten een prima uitzicht op het kampioenschap in de Tweede Divisie B. En dat terwijl de Blauw-Witten strijden tegen lijfsbehoud. De voorsprong op de onderste twee plekken bedraagt respectievelijk vier en twee punten.

FC Eindhoven O15 kan in Maastricht grote stap zetten richting kampioenschap

Net als de Onder 13 heeft de Onder 15 een lange reis voor de boeg. De Eindhovenaren nemen het om 13.00 uur in Maastricht op tegen Scharn Onder 15. Belager SV Venray O15 treft nummer vier Brabantia O15. Bij puntverlies van de huidige nummer twee kan FC Eindhoven O15 volgend weekend tegen sv Wittenhorst het kampioenschap pakken.

Kampioenskraker in Jan Louwers Stadion

Met een voorsprong van zestien punten en een doelsaldo van +134 (!) kan FC Eindhoven Onder 17 zaterdagmiddag tegen nummer twee Geldrop O17 het kampioenschap pakken, als de nummer drie punten verspeeld. Waar de Blauw-Witten het gehele seizoen al de riante lijstaanvoerder zijn, kan daar zaterdagmiddag een verdiende beloning voor volgen. Kom zaterdagmiddag allemaal naar het Jan Louwers Stadion en schreeuw de Blauw-Witten naar het kampioenschap in de Vierde Divisie E! Het duel begint om 15.00 uur.