zaterdag 15 juli 2017

• Weekendprogramma fce randstad academy

Weekendprogramma FCE Randstad Academy

Dit weekend staan er voor de jeugdelftallen van FC Eindhoven weer de nodige wedstrijden op het programma. De Onder 13 en Onder 15 treden in het eigen Jan Louwers Stadion aan en de Onder 17 heeft een uitduel op het programma staan.

Feyenoord Rotterdam op bezoek in Eindhoven

De Onder 13 heeft morgenmiddag om 13.00 uur een interessante tegenstander tegenover zich staan. FC Eindhoven, de nummer negen van de Tweede Divisie B, ontvangt nummer twee Feyenoord O12. De talenten van Varkenoord hebben met zes wedstrijden te gaan een achterstand van vier punten op koploper Quick O13. FC Eindhoven is met elf punten en een negende stek allesbehalve veilig. Nummer laatst RBC O13 hijgt met zeven punten de Eindhovenaren in de nek.

Koploper FC Eindhoven ontvangt middenmoter Venlosche Boys

De koploper van de Derde Divisie D neemt het zaterdagmiddag om 15.00 uur op tegen de boys uit Venlo. Met 106 doelpunten voor en slechts negentien doelpunten tegen en een voorsprong van zeven punten is het kampioenschap akelig dichtbij. Om het kampioenschap dichterbij te laten komen, is een overwinning op Venlosche Boys noodzakelijk. De Limburgers staan prima in de middenmoot met 25 punten uit achttien duels.

Aanstaand kampioen FC Eindhoven reist af naar hekkensluiter

Zaterdagmiddag om 15.30 uur (!) staat er in Deurne de wedstrijd tussen de lijstaanvoerder en de rode lantaarndrager op het programma. FC Eindhoven is de riante koploper in de Vierde Divisie E en heeft nog minimaal tien punten nodig uit de resterende acht wedstrijden om het kampioenschap te vieren. Om te beginnen zaterdagmiddag in Deurne. Daar wacht de nummer laatst ZSV. De Deurnse ploeg heeft slechts twaalf doelpunten voor en liefst 76 treffers tegen.