dinsdag 24 oktober 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

Zaterdagmiddag staan er weer een aantal leuke wedstrijden op het programma voor de jeugdelftallen van FC Eindhoven. FCE O13 heeft dit weekend geen competitiewedstrijd. De FCE O15 speelt zaterdag om 13.00 uur in het Jan Louwers Stadion, terwijl FCE O17 een uitwedstrijd heeft.

Geen competitie voor FC Eindhoven O13

FC Eindhoven O13 speelt zaterdag geen competitiewedstrijd. De jongste FC Eindhoven-generatie heeft een trainingssessie staan in het Jan Louwers Stadion.

Topper in het Jan Louwers Stadion

Zaterdagmiddag 4 februari om 13.00 uur staat er een echt topaffiche op het programma. FC Eindhoven O15, de lijstaanvoerder van de Derde Divisie D, neemt het in eigen huis op tegen de leeftijdsgenoten van SV Venray. FC Eindhoven O15 voert de lijst aan met 42 punten uit vijftien duels, terwijl runner-up SV Venray de thuisploeg in de nek hijgt met 41 punten uit veertien duels. Beide elftallen zijn dit seizoen nog ongeslagen. FC Eindhoven O15 wist liefst 88 keer het net te vinden, maar SV Venray kreeg er minder om de oren; slechts 9 om 16. Kortom, een interessante ontmoeting in het Jan Louwers Stadion.

Kan FC Eindhoven O17 honderd procent score behouden?

De spelers van FC Eindhoven O17 treden zaterdagmiddag in Veghel aan tegen de leeftijdsgenoten van Blauw Geel ‘38/JUMBO. Het duel op Sportpark Willem Alexander tussen de nummer één en vier van de Vierde Divisie E vangt zaterdagmiddag aan om 15.00 uur. Als FC Eindhoven O17 weet te winnen behoudt het de honderd procent score. De Blauw-Witten hebben reeds 45 punten gepakt uit de voorgaande vijftien duels en wisten al 110 keer het net te laten rinkelen. Dat is ruim drie keer zo veel dan Blauw Geel ‘38/JUMBO (36 goals). Gaat FC Eindhoven O17 zaterdagmiddag met de zege aan de haal? Dan is een kampioenschap en promotie naar de Derde Divisie E héél dichtbij!