vrijdag 31 maart 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

Er staan zaterdag drie belangrijke wedstrijden op het programma voor de jeugdelftallen. De Onder 13 neemt het op tegen de directe concurrent. De Onder 15 speelt dé topper, beide ploegen hebben tot nu toe alles gewonnen. De Onder 17 neemt het op tegen de nummer vier en ook zij willen de honderd procent score behouden.

Onder 13 tegen directe concurrent

FC Eindhoven onder 13 neemt het zaterdag op tegen de nummer acht: Barendrecht. De Onder 13 staat met drie punten minder een positie lager. Opvallend is dat Barendrecht elf doelpunten minder heeft gemaakt dan de ploeg van Sepp Schoofs, maar dat het ook 21 doelpunten minder heeft geïncasseerd. Het belangrijke duel voor de Onder 13 wordt om 13:00 uur afgewerkt in het Jan Louwers Stadion.

Onder 15 maakt zich klaar voor dé topper

FC Eindhoven onder 15 speelt zaterdag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. De ploeg van Bart Kruizinga neemt het dan op tegen SV Venray die net als de Onder 15 alle wedstrijden van het seizoen nog gewonnen hebben. De Onder 15 deed dit met een 76 doelpunten voor en tien tegen. SV Venray heeft er dit seizoen 56 gescoord en zes tegen gekregen. De winnaar van het duel mag zich de trotse alleenstaande koploper noemen. Het topduel wordt om half 2 afgewerkt op Sportpark De Wieen in Venray.

Onder 17 treft subtopper

FC Eindhoven onder 17 neemt het zaterdag op tegen Blauw-Geel’38. De club uit Veghel staat momenteel op de vierde plaats met 25 punten, dat zijn er elf minder dan de Onder 17. De ploeg van trainer Colin Williamson behoudt ongeacht de uitslag de koppositie, de ploeg heeft een voorsprong van acht punten op de nummer twee. Er wordt om 15:00 uur afgetrapt in het Jan Louwers Stadion.