vrijdag 20 oktober 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

Ook dit weekend staat er voor alle drie de jeugdteams weer een competitiewedstrijd op het programma. Onder 13 en Onder 17 hebben een uitwedstrijd. Onder 15 speelt zaterdag thuis in het Jan Louwers Stadion.

Onder 13 wacht verre uitwedstrijd

Onder 13 gaat dit weekend op bezoek bij Alexandria’66 uit Rotterdam. Na de nipte nederlaag van vorig weekend gaat de ploeg van Sepp Schoofs dit weekend weer op jacht naar drie punten. Dat zal geen makkelijke opgave worden. De tegenstander heeft namelijk het minst aantal tegendoelpunten van de competitie. In elf wedstrijden hoefden zij pas zes keer een tegentreffer de incasseren. De wedstrijd start om 11.00 uur op sportpark de Oosterflank in Rotterdam.

Onder 15 gaat voor twaalfde zege

Na alweer de elfde zege van de competitie krijgt FC Eindhoven onder 15 dit weekend het laag geklasseerde RKVVO op bezoek. De ploeg uit Oerle staat momenteel elfde met acht punten uit elf duels. Ook scoren gaat de tegenstander niet zo gemakkelijk af als FC Eindhoven. In elf wedstrijden scoorden ze pas negen keer. Er wordt om 13.00 uur afgetrapt in het Jan Louwers Stadion.

Onder 17 op bezoek in Oerle

Ook de Onder 17 neemt het zaterdag op tegen RKVVO, echter gaan zij op bezoek in Oerle. RKVVO staat op een negende plek met dertien punten uit tien duels. Terwijl FC Eindhoven onder 17 nog steeds ongeslagen aan kop gaat met maar liefst acht punten voorsprong op nummer twee Geldrop. De wedstrijd start om 15.00 uur op sportpark de Heikant.