vrijdag 31 maart 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

Het komende weekend staan er twee thuiswedstrijden op het programma bij de FC Eindhoven Randstad Academy. De Onder 15 speelt een uitwedstrijd bij Brabantia.

Onder 13 wacht lastig thuisduel

FC Eindhoven onder 13 heeft de laatste twee wedstrijden in winst om weten te zetten en het doel is om een goed vervolg te geven aan deze serie. Morgen neemt de Onder 13 het op tegen Sportclub Feyenoord. SC Feyenoord is de huidige nummer drie van de ranglijst. De Rotterdammers wisten zeven van de tien competitiewedstrijd te winnen. Daarnaast werd er twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, dat was tegen de nummer twee. Er wordt om 13:00 uur afgetrapt in het Jan Louwers Stadion.

Onder 15 gaat op bezoek bij subtopper

FC Eindhoven onder 15 beschikt nog steeds over een honderd procent score: alle tien de duels werden gewonnen. Morgen neemt de Onder 15 het op tegen Brabantia. Brabantia staat met negentien punten op de vierde plek. De Eindhovenaren wisten al hun thuiswedstrijden te winnen, uit werd er wel al drie keer verloren en een keer gelijkgespeeld. Het duel op Sportpark Strijp begint om 13:00 uur.

Onder 17 de favoriet in topper

Net als de Onder 15 heeft ook de Onder 17 de volle buit gehaald uit tien wedstrijden en net als de Onder 15 neemt de Onder 17 het ook morgen op tegen Brabantia. Brabantia is de huidige nummer twee van de competitie met zes punten minder dan FC Eindhoven onder 17. Zij wisten zeven keer te winnen en er werd drie keer gelijkgespeeld. Verloren werd er nog niet. Het duel in het Jan Louwers Stadion start om 15:00 uur.