zaterdag 15 juli 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

De Onder 15 en Onder 17 nemen het deze week beiden als koploper op tegen de hekkensluiter. De Onder 17 speelt haar duel op vrijdagavond al. De Onder 13 neemt het na de eerste overwinning van vorige week op tegen de concurrent. Bij winst klimt de ploeg op de ranglijst.

Onder 13 neemt het op tegen de concurrent

Na de eerste overwinning van dit seizoen, op NAC, gaat FC Eindhoven onder 13 morgen op bezoek bij HBS. De Haagse club staat één positie hoger dan de Onder 13 met twee punten meer. Bij winst klimt de Onder 13 over HBS heen. De wedstrijd begint om 10:45 uur Sportpark Craeyenhout.

Onder 15 krijgt de hekkensluiter op bezoek

FC Eindhoven onder 15 verdedigt morgen opnieuw de koppositie. De Onder 15 gaat voor de perfecte score; dertig punten uit tien wedstrijden. De tegenstander van de Onder 15 is Wodan. De ploeg uit Eindhoven staat momenteel laatste met één punt uit negen duels. De wedstrijd in het Jan Louwers Stadion start om 13:00 uur.

Ook Onder 17 speelt tegen de hekkensluiter

Net als de Onder 15 speelt ook de Onder 17 tegen de hekkensluiter. De Onder 17 neemt het vrijdagavond op tegen Topsport Amsterdam/CTO Eindhoven. Zij staan momenteel, met twee wedstrijden minder gespeeld, stijf onderaan met nul punten. De wedstrijd wordt in Eindhoven afgewerkt en er zal om 19:00 uur afgetrapt worden op Sportpark De Hondsheuvels.