maandag 27 november 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

Wederom staat er dit weekend een competitieduel op het programma voor de drie jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy. De Onder 13 en Onder 15 spelen allebei een thuiswedstrijd in het Jan Louwers Stadion. De Onder 17 heeft een uitwedstrijd in Geldrop voor de boeg.

Onder 13 neemt het op tegen de concurrent

FC Eindhoven onder 13 staat momenteel op de laatste positie, maar daar kan morgen verandering in komen. De Onder 13 neemt het dan op tegen NAC onder 12. De ploeg uit Breda staat drie plekken hoger en heeft drie punten meer. Opvallend is dat NAC het minst aantal doelpunten heeft gemaakt in de competitie, namelijk zes. De wedstrijd in het Jan Louwers Stadion begint morgen om 13:00 uur.

Onder 15 wil niks anders dan de drie punten

FC Eindhoven onder 15 staat momenteel fier aan kop in de competitie. Alle acht de competitiewedstrijden werden gewonnen en alleen SV Venray kan de Eindhovenaren volgen met ook acht overwinningen. Morgen neemt de Onder 13 het op tegen Scharn. De Maastrichtse club staat momenteel op de zes positie met elf punten. Zij wonnen drie keer, speelden twee keer gelijk en verloren drie keer. Het duel in het Jan Louwers Stadion start morgen om 15:00 uur.

Onder 17 favoriet in topper

Ook FC Eindhoven onder 17 kent een geweldige start van de competitie, net als de Onder 15 werden de eerste acht wedstrijden gewonnen. Morgen wacht de topper tegen de nummer drie van de competitie, Geldrop. Geldrop heeft vijf punten minder dan de Onder 17 en moet ook Brabantia met één punt meer boven zich duiden. Er werd zes keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren. De wedstrijd op Sportpark De Kieviet begint om 15:00 uur.