dinsdag 24 oktober 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van de FC Eindhoven Randstad Academy spelen morgen allen hun achtste competitiewedstrijd van het seizoen. De Onder 13 en Onder 17 spelen allebei een thuiswedstrijd in het Jan Louwers Stadion. De Onder 15 heeft een uitwedstrijd voor de boeg.

Onder 13 wacht lastige thuiswedstrijd

Na de wedstrijd van vorige week voor de KNVB Beker, speelt FC Eindhoven onder 13 deze week weer een competitiewedstrijd. De Onder 13 staat momenteel op de twaalfde plaats en kent een lastig seizoen. Morgen is Spijkenisse de tegenstander. De club uit Noord-Holland staat met een wedstrijd minder gespeeld op de derde positie. Zij wonnen vijf van hun duels en verloren er één. De wedstrijd in het Jan Louwers Stadion begint morgen om 13:00 uur.

Onder 15 wil in de goede flow blijven

Na de gewonnen bekerwedstrijd van afgelopen week, wil de Onder 15 de succesvolle reeks in de competitie voortzetten. De eerste zeven wedstrijden werden allen gewonnen en morgen wacht nummer acht Mierlo Hout. De Helmondse club heeft dit seizoen acht punten weten te behalen. Er werd twee keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren. Het duel op sportpark De Beemd start om 12:15 uur.

Onder 17 gaat voor 100% score

Net als de Onder 15 staat ook FC Eindhoven onder 17 bovenaan met zeven gewonnen wedstrijden. Deze perfecte score wil het team van trainer Colin Williamson graag voortzetten. Er zal dan wel gewonnen moeten worden van de tegenstander van morgen, Rood Wit’62. De club die uit Helmond komt staat momenteel op de achtste plaats met 10 punten. Er werd drie keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en drie keer gewonnen. Er wordt morgen om 15:00 uur afgetrapt in het Jan Louwers Stadion.