zaterdag 15 juli 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van de FC Eindhoven Randstad Academy spelen morgen allen een wedstrijd. De Onder 13 en Onder 15 spelen een wedstrijd voor de KNVB Beker. De Onder 17 speelt een oefenwedstrijd. Het duel van de Onder 13 wordt in het Jan Louwers Stadion afgewerkt.

Onder 13 gaat voor de winst in knock-out duel

FC Eindhoven onder 13 neemt het morgen in de eerste ronde van de knock-out fase op tegen Brabant United onder 13. Het team van trainer Sepp Schoofs werd eerste in de poulefase door overwinningen op Barendrecht onder 13 en Udi’19 onder 13. Brabant United werd vrijgesteld van de poulefase. Er wordt om 13:00 uur afgetrapt in het Jan Louwers Stadion.

Onder 15 gaat voor tweede winst in de groepsfase

FC Eindhoven onder 15 speelt morgen haar tweede wedstrijd in de groepsfase, de tegenstander is FC Engelen. De Onder 15 won haar eerste duel met 6-1 van RKDVC. FC Engelen onder 15 verloor haar eerste wedstrijd met 4-1 van WSC. Het duel start om 13:00 uur op Sportpark Engelerpark in ’S-Hertogenbosch.

Onder 17 speelt oefenduel tegen FC Utrecht

FC Eindhoven onder 17 speelt morgen een oefenduel tegen FC Utrecht onder 16. FC Utrecht staat momenteel tweede in haar competitie onder Ajax. De andere ploegen in die competitie zijn PEC Zwolle, AZ, FC Volendam, Almere City FC en FC Twente. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt bij SV Austerlitz.