vrijdag 15 december 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstand Academy spelen morgen hun zevende wedstrijd van het seizoen. De Onder 13 en Onder 17 hebben een uitwedstrijd voor de boeg. FC Eindhoven onder 15 speelt een thuiswedstrijd in het Jan Louwers Stadion.

Onder 13 wacht uitwedstrijd in Roosendaal

FC Eindhoven onder 13 neemt het morgen op tegen Roosendaal onder 13. Het team van trainer Sepp Schoofs kan bij winst stijgen naar de negende plek. De club uit Roosendaal staat momenteel op een zevende positie met twaalf punten uit zes duels. Het duel begint om 11:45 uur op Sportpark Hulsdonk.

Onder 15 wil perfecte score behouden

FC Eindhoven onder 15 wist haar eerste zes wedstrijden van de competitie overtuigend te winnen. Alleen SV Venray en Brabantia kunnen de ploeg van trainer Bart Kruizinga volgen. Morgen staat de thuiswedstrijd tegen NWC op het programma. De ploeg uit het Noord-Brabantse Assen staat momenteel op de zevende positie met negen punten. Het duel in het Jan Louwers Stadion begint morgen om 13:00 uur.

Onder 17 maakt zich op voor topper

FC Eindhoven onder 17 is momenteel met achttien punten uit zes wedstrijden koploper van de competitie. De Onder 17 weet Blauw Geel ’38 en Scharn net onder zich te houden. De nummer drie van de ranglijst, Scharn, is morgen de tegenstander. De ploeg uit Maastricht staat met vijf overwinningen en één verliespartij in de top van de competitie. Er werd alleen uit bij de huidige nummer vier verloren. Er zal morgen om 15:00 uur afgetrapt worden op Sportpark Scharn.