vrijdag 31 maart 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstand Academy spelen morgen hun zesde wedstrijd van het seizoen. De Onder 13 en Onder 15 hebben een uitwedstrijd voor de boeg. FC Eindhoven onder 17 speelt een thuiswedstrijd in het Jan Louwers Stadion.

Onder 13 op jacht naar eerste overwinning

FC Eindhoven onder 13 neemt het morgen op tegen Feyenoord onder 12. De Onder 13 staat op een gedeelde tiende plaats met één punt uit vijf wedstrijden. Bij winst kan het team van trainer Sepp Schoofs stijgen naar de achtste plek. De tegenstander uit Rotterdam is de competitie gestart met drie overwinningen en twee nederlagen. De wedstrijd begint al om 10.00 uur op Sportpark Varkenoord.

Onder 15 maakt zich op voor belangrijk duel

FC Eindhoven onder 15 wist haar eerste vijf wedstrijden van de competitie overtuigend te winnen. Het team van trainer Bart Kruizinga is koploper in de competitie en wil deze positie graag behouden. Dan zal er morgen wel gewonnen moeten worden van nummer 4 Wittenhorst. De ploeg uit het Limburgse Horst heeft tot nu toe tien punten behaald, er werd alleen van de huidige nummer twee verloren. Het duel op Sportpark Ter Horst begint morgen om 13:45 uur.

Onder 17 gaat voor 18 uit 6

FC Eindhoven onder 17 blijft door de overwinning van vorige week aan kop staan met een perfecte score. De koppositie zal deze week verdedigd worden in het eigen Jan Louwers Stadion. De tegenstander is Bekkerveld. De club uit het Limburgse Heerlen staat momenteel met drie overwinningen en twee nederlagen op een zesde positie. De wedstrijd begint om 13.00 uur.