vrijdag 05 mei 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

De afgelopen speelronde werd er door de jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy knap zeven punten bij elkaar gespeeld. Ook deze week staat er voor alle drie de ploegen weer een wedstrijd op het programma. Onder 13 en onder 15 spelen een thuiswedstrijd. Onder 17 mag op bezoek bij Someren.

Onder 13 op jacht naar een stunt

Nadat vorige week knap het eerste punt van de competitie werd behaald, krijgt onder 13 deze week de ongeslagen koploper Quick op bezoek. De wedstrijd start om 13.00 uur in het Jan Louwers Stadion

Onder 15 gaat voor vijfde overwinning op rij

Na de 7-1 overwinning van vorige week staat FC Eindhoven Randstad Academy onder 15 nog steeds fier bovenaan. Deze koppositie wordt deze week verdedigd tegen Sportclub Jekerdal. De wedstrijd start om 15.00 uur aan de Aalsterweg.

Onder 17 wil goede reeks voortzetten

Na de zevenklapper vorige week thuis tegen ZSV, mag de onder 17 deze week op bezoek bij hekkensluiter Someren. Someren, dat nog geen enkel punt heeft behaald, zal er dus op gebrand zijn het eerste resultaat te halen tegen FC Eindhoven. De wedstrijd start om 15.00 uur op sportpark De Potacker.