vrijdag 25 augustus 2017

• Weekendprogramma fc eindhoven randstad academy

Weekendprogramma FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy spelen dit weekend hun tweede competitiewedstrijd. Alleen FC Eindhoven onder 15 speelt een thuiswedstrijd.

Onder 13 is uit op revanche

FC Eindhoven onder 13 wil na de nederlaag van vorige week de rug rechten tegen BVV Barendrecht. De club uit Zuid-Holland verloor vorige week haar eerste competitiewedstrijd met 3-0 van Feyenoord onder 12. De wedstrijd in Barendrecht start om 12.30 uur.

Onder 15 gaat voor zes uit twee

Na de overtuigende overwinning tegen vv Helden (0-8) gaat FC Eindhoven onder 15 voor een nieuwe driepunter. In Eindhoven is SHH de tegenstander. De ploeg uit Herten verloor haar eerste wedstrijd met 1-3 van Scharn. De wedstrijd start om 13.00 uur in het Jan Louwers stadion.

Onder 17 wil de reeks voortzetten

Net als de Onder 15 gaat ook FC Eindhoven onder 17 voor de tweede overwinning op een rij. Na de 3-1 overwinning op Best Vooruit is ditmaal Merefeldia de tegenstander. De tegenstander uit Nederweert wist haar eerste wedstrijd niet te winnen, er werd met 3-3 gelijkgespeeld. De wedstrijd in Limburg start om 15.00 uur.