Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Weekendoverzicht fce randstad academy

Weekendoverzicht FCE Randstad Academy

In de voorlaatste speelrondes van de drie jeugdelftallen van FC Eindhoven strijden ze alle drie nog ergens om. De Onder 13 moet alle zeilen bijstellen tegen degradatie, de Onder 15 aast op het kampioenschap en de Onder 17 wil zonder puntverlies het seizoen afsluiten.

 

Onder 13 verliest in Rotterdam

 

De Onder 13 van FC Eindhoven heeft in Rotterdam geen goede zakengedaan in strijd tegen degradatie. De Eindhovenaren verloren met 3-0 bij SC Feyenoord. De voorsprong op de directe degradatieplaatsen bedraagt met een duel te spelen slechts drie punten. Zoals het er nu voor staat spelen de jonkies nacompetitie.

 

Niks in eigen hand voor FC Eindhoven Onder 15

 

In de Derde Divisie D heeft de Onder 15 van de Blauw-Witte brigade het niet meer in eigen hand om kampioen te worden. De nummer 1, SV Venray, heeft één punt meer dan de Eindhovenaren. Zij spelen dit weekeinde tegen de nummer zes en FC Eindhoven tegen de nummer acht. Later deze week volgt daar meer informatie over.

 

Nog 1 te gaan voor de Onder 17

 

Met nog een duel te spelen deze jaargang stevent de Onder 17 af op iets magisch. De Blauw-Witten kunnen namelijk zonder puntverlies kampioen worden in de Vierde Divisie E. Door de 3-8 overwinning op Rood Wit ’62 hebben de Eindhovenaren 69 punten uit 23 duels. Zij kunnen bij winst aanstaande zaterdag de maximale score van 72 punten uit 24 duels bemachtigen.