Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Weekendoverzicht fce randstad academy

Weekendoverzicht FCE Randstad Academy

Naarmate de seizoenontknoping voor veel teams steeds dichterbij komt, wordt het iedere week onderhand een finale. Zowel de Onder 13 als Onder 15 van FC Eindhoven strijden nog mee om lijfsbehoud en het kampioenschap. De Onder 17 was weer van ouds op dreef.

 

Brabantse ontmoeting geen prooi voor FC Eindhoven

 

De ontmoeting tussen Roosendaal en FC Eindhoven Onder 13 heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd voor de Blauw-Witten. In het eigen Jan Louwers Stadion wonnen de Roosendaalers met 1-4. FC Eindhoven kwam nog wel via Loek Schiffer op 1-0, maar daarna was het verzet gebroken en wonnen de West-Brabanders.

 

Onder 15 lijdt duur puntverlies op bezoek bij Jekerdal

 

Waar de FCE zichzelf bijna had gekroond tot kampioen van de Derde Divisie E, verloren de Blauw-Witten twee dure punten in Limburg. De voorsprong op nummer twee Venray is geslonken tot vijf punten met twee duels meer gespeeld. Gijs van Otterdijk zette de Eindhovenaren via een penalty op 0-1, maar een kwartier voor tijd maakte de Limburgers gelijk. Met nog drie duels te gaan heeft FC Eindhoven het niet meer in eigen hand, maar gaan ze door waar ze gebleven waren, namelijk proberen ongeslagen kampioen worden!

 

FC Eindhoven Onder 17 maakt dozijn goals vol

 

De alleenheerser in de Vierde Divisie E, FC Eindhoven Onder 17, heeft het toch al bijzonder mooie seizoen nog wat meer glans door met liefst 12-0 te winnen van Someren. In het eigen Jan Louwers Stadion overklasten ze de Brabanders. Met nog vier wedstrijden te gaan hebben de Eindhovenaren nog een doel: 200 doelpunten scoren.