vrijdag 15 december 2017

• Weekendoverzicht fce randstad academy

Weekendoverzicht FCE Randstad Academy

Waar vorig weekend de Onder 17 van de FCE Randstad Academy zich kroonde tot kampioen van de Vierde Divisie E moeten de Onder 15 en de Onder 13 nog de nodige belangrijke wedstrijden spelen om hun doelstelling te behalen. De Onder 13 reisde af naar Spijkenisse, terwijl de Onder 15, tevens lijstaanvoerder, in eigen huis aantrad tegen Wittenhorst. De Onder 17 nam het in Limburg op tegen Bekkerveld.

Knappe remise op bezoek bij Spijkenisse

De Onder 13 van de FCE Randstad Academy heeft op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Spijkenisse met 2-2 gelijkgespeeld. Zeker gezien de huidige stand op de ranglijst is dit punt zeer welkom. De Blauw-Witten leken lang met nul punten terug te keren naar Brabant, maar door goals van Daniël Meul en Yoran Paauwe pikte men alsnog een puntje mee. De concurrenten NAC en RBC verloren op hun beurt hun wedstrijden. Het verschil met de nummer tien is slechts drie punten met nog drie duels te gaan. De eerste stap richting lijfsbehoud is in ieder geval gezet!

Onder 15 koerst af op kampioenschap na achtklapper

Waar de koploper FC Eindhoven Onder 15 met liefst 8-0 wist te winnen, deed ook achtervolger SV Venray haar plicht. De Venrayse ploeg won met 5-0 van hekkensluiter SHH. Hoewel FCE Onder-15 zeven punten voorsprong heeft op de Limburgers hebben ze wel twee wedstrijden meer gespeeld. Namens FC Eindhoven trof Gijs vijfmaal doel. Ook Alex, Kwint en Mike kwamen alle drie tot een doelpunt. Gijs en Alex wisten eveneens allebei nog eens drie assists af te leveren. Met nog vier wedstrijden op het programma voor de Blauw-Witten komt het kampioenschap wel dichterbij.

Onder 17 behoudt maximale score na zuinige zege

De Onder 17 gaat nog steeds als een sneltrein. De kersverse kampioen van de Vierde Divisie E won zaterdagmiddag met 0-2 op bezoek bij Bekkerveld. Een zuinige zege, want de Blauw-Witten scoorden dit seizoen al 157 keer (!). Met nog vijf wedstrijden op het programma kunnen de Eindhovenaren zichzelf nog een dienst bewijzen: kampioen worden zonder puntverlies. Mocht dit sprookje werkelijkheid worden dan eindigt men op 78 punten uit 26 duels.