vrijdag 05 mei 2017

• Weekendoverzicht fce randstad academy

Weekendoverzicht FCE Randstad Academy

Afgelopen weekend zijn er weer de nodige wedstrijden afgewerkt bij de jeugdelftallen van FC Eindhoven. De O13 trad aan tegen Feyenoord O12, de O15 nam het in het eigen Jan Louwers Stadion op tegen Venlosche Boys O13 en de O17 reisde af naar het Deurnse ZSV O17.

Feyenoord O12 te sterk voor dapper FC Eindhoven O13

FC Eindhoven heeft zaterdagmiddag met opgeheven hoofd het veld verlaten na de nederlaag tegen Feyenoord O12. De Eindhovenaren moesten hun meerdere erkennen in het duel met de Rotterdammers; 2-6. Namens de thuisploeg wist Loek Schiffer twee goals te maken, waarvan één vanaf de penaltystip. Met nog vijf wedstrijden te gaan zullen de Blauw-Witten nog even moeten knokken om rechtstreeks in de Tweede Divisie B te blijven.

Onder 15 overklast Venlosche Boys

De O15 van FC Eindhoven walste zaterdag over Venlosche Boys heen. De Blauw-Witten eindigden het duel bijna in de dubbele cijfers; 9-0. Gijs van Otterdijk voltooide zijn optreden met een hattrick, terwijl Mike van Dooren 2x het net wist te vinden. Ook Marco Overdevest, Alex Smeins, Jaron Dorenbosch en Onurcan Yalcin kwamen op het scoringsformulier te staan. Met nog zes wedstrijden voor de boeg koersen de Blauw-Witten af op het kampioenschap.

Oppermachtig FC Eindhoven O17 verslaat ZSV met achtklapper

Met nog zeven duels voor de boeg in de Vierde Divisie E komt het kampioenschap alsmaar dichterbij voor de Blauw-Witten. Door de grote overwinning op bezoek bij hekkensluiter ZSV O17 (0-8) namen de Eindhovenaren wat meer afstand van achtervolger SV Venray O17. De acht goals werden verzilverd door Joran Vermeulen (3x), Stijn Beekx (2x), Nordin Errouk (1x), Niels Raaijmakers (1x) en Niels Waterschoot (1x).