zaterdag 15 juli 2017

• Weekendoverzicht fce randstad academy

Weekendoverzicht FCE Randstad Academy

Dit weekend kwamen twee van de drie elftallen van de FCE Randstad Academy weer in actie. De O13 trof in Breda de leeftijdsgenoten van NAC, terwijl de O15 in Schijndel aantrad tegen de plaatselijke FC. De O17 had een weekend vrij.

Gevoelige nederlaag in Breda

FC Eindhoven O13 heeft zichzelf een zwakke dienst bewezen. De Eindhovenaren verloren met 2-0 van directe concurrent NAC Breda O12-1. FC Eindhoven had voorafgaand aan het duel vijf punten meer dan de Bredanaren, maar zien na de nederlaag de voorsprong slinken tot twee puntjes. Met nog zes wedstrijden te gaan blijft het tot de laatste wedstrijd spannend.

Lijstaanvoerder FC Eindhoven behoudt ongeslagen status

De O15 van FC Eindhoven heeft er weer een overwinning bij. De Blauw-Witten wisten in Schijndel af te rekenen met de leeftijdsgenoten van Schijndel/DE Wit; 2-6. Met nog zeven wedstrijden te gaan ligt het kampioenschap voor het grijpen, maar runner-up SV Venray O15 volgt met zeven punten achterstand en twee wedstrijden minder gespeeld. Ook in de Derde Divisie D zal het tot het laatste moment spannend blijven.

Achtervolger Brabantia geeft FC Eindhoven O17 vrij baan

Waar FC Eindhoven O17 dit weekend vrij was, speelde nummer twee Brabantia wel. De Brabanders verloren in de Vierde Divisie E echter met 6-2 bij Scharn O17 in Maastricht. Door de nederlaag lijkt het kampioenschap de Eindhovenaren niet meer te ontgaan. Met twee wedstrijden minder gespeeld, een voorsprong van 21 (!) punten en acht duels te gaan kan FC Eindhoven op 25 maart in het eigen Jan Louwers Stadion het kampioenschap pakken tegen Geldrop O17.