Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

Dit weekend speelden allen jeugdelftallen weer een competitiewedstrijd. Zowel de O13, O15 als de O17 kwamen in actie. Waar de O15 een uitduel speelde, speelden de O13 en O17 in het eigen Jan Louwers Stadion.

Zevenklapper tegen hekkensluiter

De mannen van FC Eindhoven O13 hebben afstand genomen van de onderste regionen. Tegen concurrent RBC O13 wonnen de Eindhovenaren afgetekend met 7-0. In een fris Jan Louwers Stadion scoorden Loek Schiffer een hattrick, wist Lucas Jansen twee keer het net te vinden en scoorden zowel Roy van de Leegte als Daniël Meul één keer. Door de overwinning bedraagt de voorsprong op nummer laatst RBC O13 acht punten.

Ook FC Eindhoven O15 maakt er zeven

Net als de O13, heeft de O15 ook zeven keer weten te scoren. SHH uit Herten werd met 0-7 opgerold. Gijs van Otterdijk, welke vorige week zijn debuut maakte in een oefenwedstrijd van FC Eindhoven met Jong Vitesse, maakte een hattrick. Yalcin Onurcan maakte er net als Mike van Dooren twee voor de Blauw-Witten. Door de riante overwinning verstevigden de Eindhovenaren hun eerste plaats op de ranglijst. Achtervolger SV Venray O15 volgt op vier punten met één wedstrijd minder gespeeld.

Ongenaakbaar FC Eindhoven O17 in dubbele cijfers

Waar de O13 en O15 al met grote cijfers wisten te winnen, deed de O17 daar nog een schepje bovenop. De lijstaanvoerder van de Vierde Divisie E overklaste Merefeldia O17 met liefst 15-0. In een eenzijdige wedstrijd namen de Blauw-Witten een voorschot op het kampioenschap. Al voor de rust stond het 7-0 in het voordeel van FC Eindhoven. Na de rust wisten de Blauw-Witten zelfs nog acht keer te scoren. Niels Waterschoot (4x), Niels Raaijmakers (3x), Stijn Beekx (3x), Gijs Vercoelen (2x), Nordin Errouk (2x) en Joran Vermeulen wisten op hun beurt voor de vijftien Eindhovense goals te zorgen. Met nog negen wedstrijden te gaan en een voorsprong van veertien punten op nummer twee Brabantia O17, kunnen de Blauw-Witten zich voor de lente kronen tot kampioen.