Tot volgend seizoen!



Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

Een uitstekend weekend voor de FC Eindhoven Randstad Academy. Een spectaculaire overwinning van Onder 15 in de cruciale strijd om de titel. Ook Onder 17 wist ruim te winnen. 

 

Geen competitiewedstrijd voor FC Eindhoven O13

 

De jongste generatie van de FCE Randstad Academy speelde afgelopen zaterdag geen wedstrijd. De nummer negen van de Tweede Divisie B trapt zaterdag de tweede helft van het seizoen af op bezoek bij TOGB O13 in Berkel en Rodenrijs.

 

FC Eindhoven O15 neemt afstand van concurrent

 

FC Eindhoven O15 heeft goede zaken gedaan in strijd om het kampioenschap in de Derde Divisie D. De Eindhovenaren wisten nummer twee SV Venray O15 met 2-1 te verslaan. Ondanks een tweede gele kaart voor een verdediger van de Blauw-Witten, kon Gijs van Otterdijk toch de winnende treffer maken! Door de overwinning op de Limburgers is de voorsprong van de Blauw-Witten op SV Venray vier punten geworden. Wel heeft FC Eindhoven een wedstrijd meer gespeeld. 

 

 

FC Eindhoven O17 boekt monsterzege in Veghel

 

De oudste generatie van de FCE Randstad Academy heeft de leeftijdsgenoten van Blauw Geel ‘38/JUMBO met 0-8 verslagen. Nummer twee, Geldrop O17, won ook. Op bezoek bij nummer drie Brabantia O17 werd het 1-3. Met een wedstrijd meer gespeeld bedraagt de voorsprong op Geldrop O17 liefst veertien punten en heeft FC Eindhoven O17 bovendien een veel beter doelsaldo.