vrijdag 31 maart 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De winterstop is ook afgelopen voor de FC Eindhoven Randstad Academy. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden:

FC Eindhoven onder-13 speelt gelijk in oefenduel

De jongste talenten van FC Eindhoven (onder-13) hebben – ten opzichte van de andere elftallen - nog een kleine twee weken winterstop, maar oefenden zaterdag tegen Gemert onder-13. In Eindhoven kwamen de Blauw-Witten niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Loek Schiffer zorgde op aangeven van Moussa Diallo voor de enige Eindhovense treffer, nadat Gemert eerder op 1-0 was gekomen.

FC Eindhoven onder-15 behoudt ongeslagen status

FC Eindhoven Onder-15 heeft zaterdag haar ongeslagen status weten vast te houden. De Eindhovenaren gingen op bezoek bij de leeftijdsgenoten van RKVVO en wonnen met maar liefst 1-7. Via Gijs (3x), Mike (2x), Alex (1x) en een eigen doelpunt van de thuisploeg verstevigden de Eindhovenaren hun koppositie. De voorsprong op nummer twee SV Venray onder-15 bedraagt één punt met een wedstrijd meer gespeeld.

FC Eindhoven onder-17 in dubbele cijfers

FC Eindhoven onder-17 heeft in een treffen met RKVVO onder-17 de dubbele cijfers gehaald; 12-3. De Blauw-Witten scoorden in het Jan Louwers-stadion liefst twaalf keer. Door de klinkende zege behoudt FC Eindhoven de honderd procent score van 45 punten uit vijftien duels. Wisten zij al 110 doelpunten te maken en kregen zij er slechts negen om de oren. Met nog elf wedstrijden voor de boeg en vijftien punten voorsprong op nummer twee Brabantia, stevenen de Blauw-Witten af op het kampioenschap.