zaterdag 15 juli 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

Alle drie de jeugdelftallen van de FC Eindhoven Randstad Academy speelden dit weekend een belangrijk duel. De Onder 13 speelde gelijk tegen de directe concurrent. Ook het duel van de Onder 15 eindigde onbeslist, er werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen de titelconcurrent. De Onder 17 wist Blauw-Geel ruim te verslaan met 7-2.

Onder 13 geeft voorsprong uit handen

FC Eindhoven onder 13 heeft het duel met concurrent Barendrecht niet weten te winnen. Het team van Sepp Schoofs kwam nog wel op voorsprong. Een corner van Ray Jacobs werd binnen gewerkt door Job van Brussel. Echter eindigde het duel onbeslist, omdat Barendrecht via een vrije trap gelijk maakte. De wedstrijd eindigde in 1-1 en daarom blijft het verschil tussen beide ploegen drie punten in het voordeel van de Zuid-Hollanders

Onder 15 speelt gelijk in topper

Na twaalf gespeelde wedstrijden hadden zowel FC Eindhoven onder 15 als SV Venray alles nog gewonnen. Afgelopen zaterdag stond het rechtstreekse duel tussen beide titelfavorieten op het programma. Na een 1-0 achterstand kwam de Onder 15 weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Onurcan Yalcin. Even hier na waren het weer de Limburgers die op voorsprong kwamen. Uiteindelijk bepaalde Onurcan met zijn tweede van de middag de uitslag: 2-2. Beide ploegen blijven met een grote voorsprong op de nummer drie gedeeld bovenaan staan.

Onder 17 wint weer overtuigend

FC Eindhoven onder 17 heeft ook haar dertiende wedstrijd van het seizoen weten te winnen. Nummer vier Blauw-Geel’38 werd in het Jan Louwers Stadion met 7-2 verslagen. De Onder 17 kwam op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Niels Waterschoot en Joran Vermeulen. Nadat Blauw-Geel de aansluitingstreffer had gemaakt, breidde Stijn Beekx de marge weer uit naar twee. Na wederom een aansluitingstreffer van de club uit Veghel, werd de score nu flink opgevoerd door doelpunten van Niels en tweemaal Kevin Bouwens. Na drie assists bepaalde Joran met zijn tweede van de middag de eindstand op 7-2.