vrijdag 15 december 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De Onder 13 heeft afgelopen zaterdag met 2-1 verloren van Alexandria’66. De Onder 15 en Onder 17 wisten beiden RKVVO ruim te verslaan. Beide ploegen blijven met 36 punten uit twaalf wedstrijden aan kop staan.

Onder 13 gaat nipt ten onder

FC Eindhoven onder 13 heeft met een minimaal verschil verloren van de nummer vijf: Alexandria’66. Na een 2-0 achterstand was het Lucas Jansen die de aansluitingstreffer wist te noteren. De gelijkmaker kon echter niet meer geforceerd worden door de Onder 13. De ploeg van Sepp Schoofs blijft ondanks het verliest op de negende plaats staan.

Onder 15 boekt overtuigende overwinning

FC Eindhoven onder 15 heeft RKVVO met 6-0 weten te verslaan. Aan Eindhovense zijde scoorden Onurcan Yalcin en Kwint Erkelens beide tweemaal. Daarnaast was ook Jaron Dorenbosch deze middag trefzeker. Het slotakkoord was voor Jayden Bansradj die de bal schitterend met zijn linker in de kruising schoot en zodoende de eindstand op 6-0 bepaalde. De ploeg van trainer Bart Kruizinga blijft door de gemakkelijke overwinning met een perfecte score bovenaan staan.

Onder 17 blijft winnen

Ook de Onder 17 wist RKVVO te verslaan. Op Sportpark De Heikant won de ploeg van trainer Colin Williamson met 1-6. De score werd op aangeven van Joran Vermeulen geopend door Nordin Errouk. Via een penalty kwamen de Oerlenaren op gelijke hoogte. Via doelpunten van Niels Waterschoot, Joran en wederom Nordin liep FC Eindhoven onder 17 vervolgens uit naar 1-4. Hierna was het Niels die zijn tweede en derde van de middag binnen schoot en zo de eindstand op 1-6 bepaalde. Ook de Onder 17 blijft met twaalf overwinningen bovenaan staan.