vrijdag 28 april 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De Onder 15 en Onder 17 wisten ook hun elfde duel te winnen en blijven dus met een honderd procent score bovenaan staan. De Onder 13 wist de goede lijn van de laatste wedstrijden niet door te trekken.

Onder 13 weet niet te verassen
Na de overwinningen op NAC en HBS, was het doel van FC Eindhoven onder 13 om de goede lijn door te zetten. Zaterdagmiddag nam de Onder 13 het op tegen SC Feyenoord, de huidige nummer twee van de ranglijst. De Onder 13 verloor het thuisduel met 0-2. Doordat de concurrenten ook niet wisten te winnen, blijft het team van trainer Sepp Schoofs op de negende plaats staan.

Onder 15 weet ook elfde duel te winnen
FC Eindhoven onder 15 nam het zaterdag in een uitduel op tegen nummer vier Brabantia. Net als de voorgaande tien wedstrijden, werd ook deze wedstrijd omgezet in een overwinning. De gevierde man aan Eindhovense zijde was Gijs van Otterdijk, hij scoorde de enige twee goals van de wedstrijd. Door deze overwinning blijft de Onder 15 met een perfecte score bovenaan staan.

Onder 17 vergroot de voorsprong
FC Eindhoven onder 17 nam het zondag op tegen de nummer twee Brabantia. Ook in deze wedstrijd liet de Onder 17 zien dat zij over veel kwaliteit beschikken. Brabantia werd in de thuiswedstrijd met 4-1 verslagen. De score werd geopend door Stijn Beekx en werd even laten verdubbeld Niels Waterschoot. Nadat Brabantia via een penalty de aansluitingstreffer maakte, breidde Niels de voorsprong weer uit. Joran Vermeulenbepaalde de eindstand op 4-1. Door deze overtuigende overwinning blijft ook de Onder 17 met een perfecte score bovenaan staan. Het gat met de nummer twee is acht punten.