Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De jeugdelftallen van de FCE Randstad Academy waren weer volop actief afgelopen weekend, met wisselend succes. De O13 speelde vriendschappelijk, de O15 en O17 speelden voor de beker.

 

Onder 13 verliest vriendschappelijk duel

Omdat FC Eindhoven O13 dit weekend vrij was werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Blauw Geel’38 Jumbo. Het duel eindigde in een 5-3 overwinning voor de jongens uit Veghel. Doelpuntenmakers aan Eindhovense zijde waren Julian Kwaaitaal, Mac van Tilburg en Daniël Meul.

 

Ook O15 verder in bekertoernooi

FC Eindhoven O15 boekte afgelopen zaterdag een zwaarbevochte overwinning in het bekertoernooi. In het Jan Louwers Stadion werd er met 4-3 gewonnen van WSC. Dankzij drie doelpunten van Alex Smeins en een goal van Miano van den Bos eindigt ook FC Eindhoven 015 bovenaan in de bekerpoule met 9 punten uit drie duels.

 

FC Eindhoven O17 bekert verder

FC Eindhoven 017 is eerste geworden in de bekerpoule. Nadat er eerder al met 4-0 werd gewonnen van RPC, werden afgelopen zaterdag de leeftijdsgenoten van UNA verslagen. In het Jan Louwers Stadion werd het 4-2 voor de Blauw-Witten. Eindhoven kwam op een 4-0 voorsprong via twee doelpunten van Niels Waterschoot, Joran Vermeulen en Stijn Beekx. UNA kwam daarna terug tot 4-2, maar echt spannend werd het niet meer. FC Eindhoven O17 eindigt door deze overwinning bovenaan in de bekerpoule.